Tilbygning

Går du og drømmer om en større stue, et værksted eller et nyt badeværelse? Er børnene ved at vokse ud af huset eller står du og mangler et ekstra børneværelse? Så kan en tilbygning være et godt og billigt alternativ til en flytning.

Hos VVS & BLIK Jørgen Thomsen Nyborg ApS er tilbygninger et af vores specialer og vi ligger stor vægt på både kvalitet og udseende. Vi formår altid at holde den eksisterende byggestil, så dit hjem fremstår lige så smukt som før tilbygningen.

Der er mange muligheder for at renoverer sit hus, så det bedre passer til familiens behov.

Bliv ringet op

Udfyld kontaktformularen, med dit navn, nummer og en beskrivelse af din opgave, så ringer vig dig op hurtigst muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Dette kan eksempelvis gøres som:

  • Tilbygning af badeværelse
  • Udvidelse af køkken
  • Udvidelse af badeværelse
  • Tilbygning af værksted / arbejdsrum

 

Når der indhentes tilbud på en ny tilbygning hos VVS & BLIK Jørgen Thomsen Nyborg ApS, er kundens ønsker altid i højsæde. Vi laver vvs arbejdet, og kontakter vores samarbejdspartnere omkring et samlet tilbud på resten af byggeriet.

Inden du beslutter dig

For at tilføre huset den tilbygning som du og familien har drømt om, skal du først sætte dig nøje ind i lokalplanen og bygningsreglementet. Her hjælper vi dig også gerne. Hvis du er i tvivl om gældende regler for tilbygninger, er du meget velkommen til at kontakte VVS & BLIK Jørgen Thomsen Nyborg ApS.

Fortæl os om dine drømme for tilbygningen og lad os sammen skabe lidt ekstra rum for familien, hobbyen eller arbejdet.

Vi viser hensyn under tilbygningen

Vi bestræber os på, at tilbygningen til dit hjem eller din virksomhed skal være så lidt til gene som overhovedet muligt. Derfor gør vi alt hvad der står i vores magt for at dæmpe støjniveauet og mindske støv generne. Derudover er det for os en selvfølge, at man rydder op efter sig når tilbygningen er færdiggjort. Alt dette er vigtigt for, at du skal være tilfreds både under og efter opførelsen af din nye tilbygning.

Med VVS & BLIK Jørgen Thomsen Nyborg ApS som byggepartner, kan du følge din nye tilbygning skyde i vejret med ro i sindet og med styr på tingene. Så bevarer du din gode nattesøvn og undgår at sprænge dit byggebudget.

Med et godt tilbud fra VVS & BLIK Jørgen Thomsen Nyborg ApS, ved du helt nøjagtigt hvor meget din nye tilbygning vil koste dig. Hos os er der ingen slinger i valsen og vi præsterer som en selvfølge altid godt gammeldags håndværk og dansk kvalitetsarbejde til tiden.

Kontakt VVS & BLIK Jørgen Thomsen Nyborg ApS for et godt tilbud på en ny tilbygning. Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.