Blikkenslagerarbejde på hele Fyn

Blikkenslager Søren Thomsen udfører traditionelt samt moderne blikkenslagerarbejde. Vi udfører alle former for blikkenslagerarbejde, herunder beklædning af kviste, etablering og udskiftning af tagrender / tag nedløb. Blikkenslagerarbejde med zink og kobber tage påtager vi os også gerne.

Inddækning af skorstene og skotrender er en anden del af blikkenslagerarbejdet som vi gerne kommer med et uforpligtende tilbud på.

Bliv ringet op

Udfyld kontaktformularen, med dit navn, nummer og en beskrivelse af din opgave, så ringer vig dig op hurtigst muligt.

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Blikkenslagerarbejde

Om det er traditionelt blikkenslager arbejde eller om det er blikkenslagerarbejde med særpræg, spiller ingen rolle for os. Vi har i mange år tilrettet os så vi efterkommer dine ønsker og mål. Vi har værktøjet og den viden der skal til for at løse enhver opgave inden for blikkenslagerarbejdet.

Med mange års erfaring inden for blikkenslager faget, kan vi tilbyde vores kunder, private såvel som erhverv, en optimal løsning i forbindelse med alle typer blikkenslager opgaver – små som store.

Vi har eget blikkenslager værksted, hvor vi gør meget ud af at videreføre det gamle håndværk. Vi er eksperter i udførelse af blikkenslagerarbejde i bl.a. skifer, zink, aluminium og kobberarbejde.

Blikkenslagerarbejde udført i Zink

I de senere år har flere og flere bygherrer samt arkitekter igen fået øjnene op for zinkens mange muligheder. Zink er et af de mest formbare materialer inden for blikkenslager faget. Kun din fantasi sætter grænser for udformningen. Vi foreslår gerne alternative løsninger, som gør at netop dit hus signalerer kvalitet og personlighed.

Blikkenslageren på Fyn udfører mange andre opgaver

Udover blikkenslagerarbejde på Fyn, så udfører VVS & BLIK Jørgen Thomsen Nyborg ApS alle former for VVS arbejde, montering og installering af solvarme osv. Vi laver også diverse kloakeringsarbejde. Kontakt VVS & BLIK Jørgen Thomsen Nyborg ApS for et godt tilbud på blikkenslager arbejde. Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.